Nu poți răsplăti bunătatea. Poți doar, la rându-ti să fii bun cândva, undeva, pe parcursul vieții”  (Anne Morrow Lindbergh)
 

Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, prin președintele său, generalul Gabriel Oprea, a adus din nou zâmbete pe chipurile copiilor cu dizabilități de la Aschf-R. Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – România luptă din anul 1990 pentru protecția și drepturile copiilor și tinerilor cu dizabilități și încearcă, prin programele pe care le deruleaza, să le ofere acestora, cu ajutorul specialiștilor, sprijin în vederea recuperării și incluziunii sociale. Pentru o funcționare mai bună a centrelor din tara, Gabriel Oprea a suplimentat cu o sponsorizare numărul de calculatoare, imprimante și obiecte de birotică necesare. Cu puțin timp în urmă, UMPMV a mai sponsorizat asociația cu produse informatice și electronice, iar înaintea Sărbătorilor Pascale Aschf-R filiala Olt a primit daruri ce au constat în fructe și legume proaspete de la domnul Dumitru Gal. Fostul Ministru de Interne Gabriel Oprea, nu se va opri aici în a sprijini persoanele cu dizabilități. Acesta pregătește o acțiune mai ampla de ajutorare cu ocazia zilei de 1 Iunie.
“Este important să fim alături de acești copii greu încercați de viață, nu o dată, ci pe termen lung. Fac un apel către toate persoanele fizice sau juridice și le îndemn să ne urmeze exemplul”, a spus Gabriel Oprea.
In intervențiile sale televizate sau la radio, Gabriel Oprea a tras atenția în nenumărate rânduri asupra acestei categorii de persoane vulnerabile, mai ales în această perioadă de criză. Acesta a declarat ca in România există peste 800.000 de persoane cu dizabilități și ca trebuie să avem grijă de sănătatea și bunăstarea lor.

Articolul precedentPreședintele interimar al PSD a atacat măsurile Guvernului Orban și a anunțat două moțiuni simple în Parlament
Articolul următorMinistrul agriculturii, Adrian Oros, reacție la moțiunea simplă a PSD