Un fost inspector șef de Poliție al județului Dâmbovița a murit. Este vorba despre generalul (în rezervă) Dan Valentin Fătuloiu, care a condus Inspectoratul General al Poliției Române între anii 2005 și 2007. Ofițerul a condus Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița în perioada 1994-1997. Se pare că acesta a decedat în urma unui infarct.

“Generalul (în rezervă) Dan Valentin Fătuloiu, a cărui activitate a reprezentat o filă importantă din istoria Ministerului Afacerilor Interne și, în special, a Poliției Române, a încetat din viață.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate și ne exprimăm regretul pentru pierderea ofițerului care a condus Inspectoratul General al Poliției Române între anii 2005 și 2007.

Născut pe 27 iunie1956 în municipiul Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, domnul Fătuloiu a deținut și funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Afacerilor Interne.

De asemenea, domnul Fătuloiu a condus Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița din 1994 până în 1997, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș din 1997 până în anul 2000 și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București între anii 2000 și 2001.

Ofițer de carieră, Dan Valentin Fătuloiu a ocupat și funcții de reprezentare pentru România în plan extern, exercitând atribuțiile de șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii și atașat de afaceri interne la Milano”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentUcraina taie curentul în Europa după atacurile devastatoare ale Rusiei – Exportul de energie către țările UE, oprit de MARȚI
Articolul următorAutoritățile au semnat primele 9 contracte din Fondul de Modernizare, pentru dezvoltarea infrastructurii energetice naționale