Florin Prunea spune că cel mai influent și puternic om din fotbalul românesc este Vasile Dâncu și că președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, nu mișcă nimic fără el. Declarația a fost făcută la „Realitatea Sportivă”, difuzată duminică seară, la Realitatea PLUS.

„Vasile Dîncu e cel mai influent , cel mai puternic din fotbalul românesc. Nu mișcă nimic fără el. (…) Are 2-3 sluji pe acolo , plătiți cu mii de euro. (…)

Noi, în Liga I, nu simțim. Am 15 ani de președinție. Eu nu am simtit cand am jucat cu echipa lui Dâncu. Toată stima pentru rezultate. 

Dar nu știm ce se întâmplă?! De milioanele venite de la UEFA la Cluj?

Dâncu este în spatele lui. Și Răzvan Burleanu nu face niciun pas. Nu face niciun pas fara sa ia ok-ul de acolo. Se sfătuiește în absolut toate deciziile pe care le ia în fotbalul românesc”, a dezvăluit duminică seară Florin Prunea, la „Realitatea Sportivă”.

Întrebat de jurnalistul Daniel Nanu pe cine vede drept contracandidat al lui Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal, la următoarele alegeri, Florin Prunea l-a numit pe… social-democratul clujean Vasile Dâncu.

„Pe cine vede Florin Prunea contracandidat la Burleanu? Poate vedea un contracandidat la Burleanu?”, a întrebat Daniel Nanu.

„Da! Vasile Dâncu”, a răspuns sigur Florin Prunea.

 

Articolul precedentEXCLUSIV LA „LEGILE PUTERII” Băsescu: Moștenim sistemul sovietic, n-am vrut să schimbam nimic
Articolul următorFlorin Prunea, dezvăluiri explozive: FRF, afaceri bănoase cu firmele lui Vasile Dîncu de la Cluj