Noua generație de economiști a ajuns la Palatul Victoria. Chiar în fruntea Guvernului. Astăzi decid soarta pensiilor și taie în carne vie în bugetul pentru anul 2021. Florin Cîțu și Lucian Isar au fost implicați direct în 2008 într-un atac speculativ asupra monedei naționale!

Atunci, mii de români nu și-au mai putut plăti datoriile la bănci pentru că dobânzile la creditele în lei au crescut foarte mult. Premierul și consilierul său au fost dați afară din pozițiile pe care le ocupau și au intrat pe lista neagră a BNR. Anchete peste anchete au încercat să scoată la lumină adevărul, dar lucrurile au rămas în ceață.

 

Vechi tovarăși de “arme”, cei doi sunt acuzați astăzi că vor să vândă CEC, dar și alte companii de stat. Are Cîțu bani în conturi off-shore? Ce ilegalități făcea banca la care lucrează actualul premier? Dezvăluiri exclusive doar la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu!

Articolul precedentDiana Șoșoacă a rămas fără sprijin politic din partea AUR pentru indisciplină. Un alt parlamentar a fost EXCLUS – Explicațiile conducerii AUR
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 155 – La ce visează românii în plină pandemie de coronavirus