Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a acuzat duminică, la ”Culisele statului paralel”, că rezultatul pentru șefia PNL a fost dictat de președintele Klaus Iohannis. ”Recrutarea în echipa necâștigătoare e posibil să se fi făcut cu arcanul, nu cu consimțământul.”

”PreședințIi au spus în teritoriu că această poziționare a lor se datorează intervenției lui Iohannis. Sunt oameni care nu s-ar fi poziționat așa fără intervenția lui Iohannis. Mă uit la generalul Ciucă. Cu siguranță nu s-ar fi poziționat așa dacă nu Îi dădea voie președintele. Alt domn care are disciplină în sânge, domnul Bode, care nu s-ar fi poziționat pro Cîțu.
Recrutarea în echipa necâștigătoare e posibil să se fi făcut cu arcanul, nu cu consimțământul.
Vă pot spune că sunt niște poziționări pro Cîțu de la niște oameni care nu au dat niciodată două parale pe  Florin Cîțu și nu aveau cum să considere că reprezintă o soluție pentru viitorul PNL. A fost un teatru al absurdului să vezi niște oameni care susțin o soluție care pare un drum spre o fundătură. Atunci când oamenii ajung să susțină lucruri care sunt evident negative și care vor avea deznodământ negativ, stai și te întrebi cum au ajuns ei să susțină asta. De exemplu Pîrvulescu de la Teleorman, care la conferința județeană a votat moțiunea mea, după care s-a sucit. E adevărat că a fost răsplătit, deși e sub control judiciar a fost susținut în conducerea PNL”, a acuzat fostul lider al PNL. 

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban: Mi se pare că Iohannis a fost înlocuit cu o sosie, nu mai are legătură cu realitatea

Articolul precedentCulisele statului paralel – Ludovic Orban, dezvăluiri incendiare: de ce l-a protejat pe Klaus Iohannis
Articolul următorRenate Weber: Certificatul verde, practic, nu mai există în România. Suntem unicat în UE – Explicațiile Avocatului Poporului