Avocatul Florin Durgheu a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că singura variantă în care Klaus Iohannis poate rămâne la Cotroceni până la finalul mandatului ar fi nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier. Orice altă numire, spune avocatul, poate duce la suspendarea președintelui.

„Dacă Florin Cîțu va fi din nou nominalizat, decizia va duce la un haos și mai mare. Parlamentul s-ar putea să fie deranjat de această nominalizare, mai ales PSD, USRPLUS AUR, ba chiar și o parte din libeali. Singura varianta plauzibilă pentru Klaus Iohannis, ca să își termine mandatul și să aibă și un guvern al său este să îl nominalizeze pentru funcția de premier pe Dacian Cioloș. Altfel, va fi suspendat. Orice altă varianta poate conduce la suspendarea lui Iohannis și organizarea referendumului”, a declarat avocatul Florin Durgheu.

„Acum un an, când nu știam nimic despre Cvoid, ce făcea Iohannis? Lupta pentru alegeri anticipate. De ce? Pentru că „ciuma roșie” trebuia să dispară, pentru a face loc „guvernului meu”. A vrut alegeri anticipate, cu orice preț, chiar dacă pandemie nu lăsa loc de așa ceva. Acum, critică Parlamentul pentru că au demis guvernul, pentru că suntem în stare de pandemie. A dispărut de mult decența din politică, care se face stric pe interese”, a mai spus avocatul.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Dorin Iacob: „Avem un nou Superman: Klaus Iohannis”
Articolul următorIa pastila SRS. Iohannis, fă pasul înapoi!