Miron Mitrea a vorbit, în cadrul emisiunii „Culisele Puterii” despre statul paralel. El a declarat, la Realitatea PLUS, că în spatele acestor negocieri pentru formarea viitorului guvern stă o altă luptă.

„Programul de guvernare se axează pe trei elemente: cheltuirea banilor europeni, este o tâmpenie să pierdeam atâția bani, va fi lupta împotriva pandemiei, ne așteptăm să fie Rafila la Sănătate, un om cu experiență și profesionist, iar pe zona socială vor limita creșteri. Afară de asta, fiecare partid a avut niște chestiuni care nu au fost rezolvate și care au fost puse într-o cutie să fie discutate mai târziu. Blocau de tot negocierile. PNL nu are decât SIIJ de discutat.

În spatele negocierilor este un război, este o altă luptă în derulare. Statul paralel a rămas, gruparea de infractori care s-au băgat în justiție și politică. Ea a rămas în multe zone importante. Există o luptă în justiție în care sunt băgați și politicienii până peste cap. Abuzurile de atunci ies cum la iveală. Vasile Blaga a fost achitat, Darius Vîlcov a câștigat procesul. Ce a fost în spate: ce am știut, răfuieli politice. Această luptă este foarte acută”, a spus Miron Mitrea la Realitatea PLUS. 

Articolul precedentMiron Mitrea, despre SCANDALUL săptămânii legat de negocieri: „Iohannis și-a păstrat poziția aducând PSD la guvernare”
Articolul următorZi CRUCIALĂ pe scena politică: Klaus Iohannis desemnează PREMIERUL, deși partidele nu au stabilit un nume