Miron Mitrea a criticat dur duminică, în emisiunea „Culisele Puterii” de la Realitatea PLUS, modul în care președintele Klaus Iohannis a gestionat pandemia. Acesta spune că președintele și-a pierdut încrederea în fața poporului român.

Referitor la campania de vaccinare, Miron Mitrea a spus: „În Franța a fost simplu, cu mesaje directe, fără politicieni, s-au vaccinat aproape 70%. Noi avem abia 30% cu mesaje precum cel cu doamna Frusinica. Lipsa de profesionalism este cel mai grav lucru în conducerea unei țări. S-au pierdut foarte mulți bani și vieți”.

„Președintele Klaus Iohannis m-a surprins în ultimii doi ani cu lipsa de profesionalism. Eu sunt foarte supărat pe președintele țării pentru modul în care a fost administrată pandemia. Văd că vor să dea vina pe Arafat, pe Gheorghiță. Nu, ei sunt niște executanți. Nu poate să spună că nu are nicio vină, că suntem un popor de proști. Nu îl putem scuti pe Klaus Iohannis de responsabilitatea majoră pe care o are. Și-a pierdut încrederea în fața poporului român și avem o situație dramatică la infectări și morți”, mai consideră Miron Mitrea.

 

Articolul precedentMiron Mitrea consideră blânde RESTRICȚIILE: „Spitalele nu mai fac față, nici cimitirele, nici crematoriile”
Articolul următorGabriel Oprea, mesaj de Ziua Armatei Române: „Trebuie să strâgem rândurile, să fim uniți, să mergem în aceeași direcție”