Având în vedere discuțiile referitoare la decizia de înscriere în Clubul de Presă a B1 TV, EVZ și Capital, ce au fost iscate de către domnii Sorin Oancea (B1TV) și Dan Andronic (EVZ), fac următoarele precizări în atenția Consiliului de Onoare al Clubului de Presă, dar și a opiniei publice:

Decizia de înscriere a respectivelor entități media în Clubul de Presă a fost luată de către mine, în calitate de membru fondator, acționar și mandatar al B1TV, respectiv de acționar al EVZ și Capital, de comun acord cu domnul Maricel Păcuraru, cel ce posedă creanța majoritară, dar și gajul asupra majorității acțiunilor EVZ și Capital. 

Domnii Sorin Oancea și Dan Andronic nu au de-altfel nici un mandat de reprezentare din partea noastră, ei fiind mandatați doar cu partea de management intern al activităților de presă. 

Îmi exprim încă o dată satisfacția pentru reușita demersului de înființare a Clubului de Presă și vă doresc mult succes! 

Bobby Păunescu

 

Articolul precedentVești foarte bune pentru români – Inflația a scăzut puternic în ultima lună – Cifrele publicate de INS
Articolul următorArmata Română începe azi recrutarea REZERVIȘTILOR. Sunt mii de locuri la concurs, câți bani se pot câștiga