Ceremonia de trecere în rezervă a cinci ofițeri, maiștri militari și subofițeri și a doi soldați gradați profesioniști a vut loc joi, 4 februarie 2021, la sediul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu”

Este vorba despre maiorul Aurel Drecșan, plutonierul adjutant principal Mircea Trandafir, maistrul militar principal Constantin Arhire, plutonierul adjutant Ștefan Munteanu, plutonierul major Iulian Doagă și caporalii clasa a II-a Dănuț Mocanu și Marian Cârjan, care au servit Patria cu cinste și devotament de-a lungul carierei militare.

Într-un cadru restrâns, impus de restricțiile privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, comandantul unității a citit ordinele de trecere în rezervă, le-a oferit diplome de merit pentru întreaga activitate și i-a felicitat pentru profesionalismul și demnitatea cu care au dus la bun sfârșit misiunile încredințate în țară și peste graniță.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentMinistrul Aurescu cere măsuri urgente pentru cei 114 români care sunt pe aeroportul din Cancun
Articolul următorREGULILE de redeschidere a școlilor și grădinițelor în România din 8 februarie. Miniștrii Educației și Sănătății au semnat Ordinul comun