Astăzi, pe Transalpina, se deschide un nou centru de vaccinare drive-thru. Centrul va fi deschis în cel mai înalt punct al celei mai înalte şosele din România – Pasul Urdele, la 2.145 de metri.

Acesta va funcționa în intervalul orar 10.00-18.00 și va pune la dispoziție imunizarea cu două seruri anti-Covid-19.

Cei care își doresc să facă o oprire, este un drive-thru. Va funcționa de la ora 10.00 la ora 18.00, deci oricine este în drum poate să se vaccineze, după care să meargă mai departe.Se pot vaccina cu Johnson & Johnson sau Pfizer, deci sunt cele două soluții la îndemână.Este un demers inițiat de autoritățile locale, dar pe care dorim să-l promovăm pentru că prin astfel de acțiuni o să reușim să facem diferența și prin astfel de acțiuni vom reuși să determinăm felul în care vom trăi în toamnă – cu sau fără SARS-COV-2-  Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

 

Articolul precedentMinisterul Agriculturii a amendat cu 76.500 lei producătorii agricoli şi magazinele care vând fructe şi legume
Articolul următorMiron Mitrea: „Cîțu își folosește funcția ca să dea bani primarilor liberali în schimbul voturilor. Este ilegal!”