Lovitură nimicitoare pentru Florin Cîțu după ultimele scandaluri în care este implicat! Condamnarea din Statele Unite ale Americii pentru că a condus băut și creditul de aproape 7.000 de dolari pe care nu l-a returnat nu au rămas fără efect în fața românilor. Potrivit unui sondaj INSOMAR, o majoritate covârșitoare dintre români spun că Florin Cîțu nu mai are ce căuta în funcția de premier al României.

Ce cred românii despre rămânerea lui Florin Cîțu în fruntea Guvernului României după aceste scandaluri? Potrivit unui sondaj realizat de INSOMAR, majoritatea celor intervievați au răspuns că Florin Cîțu nu mai merită să rămână în funcția de premier, în timp ce aproximativ 23% consideră că ar putea să mai rămână.  

„Premierul Cîţu a fost condamnat în Statele Unite ale Americii pentru că a condus autoturismul sub influenţa alcoolului. Justiţia americană l-a acuzat şi pentru faptul că nu a mai returnat 7 mii de dolari împrumutaţi de la o bancă! Credeţi că Florin Cîţu merită să mai rămână în funcţia de premier al României?”, 

Da – 23.11%
Nu – 68.93%
Nu răspund – 7.96%

Imagine

Sondajul INSOMAR a fost realizat pe un eșantion de 1.030 de respondenţi, adulți rezidenți în România, și are o marjă de eroare +/– minus 3,1%, la un nivel de încredere de 95%. 

Metoda: chestionar online

Verdictul dur al românilor vine după ce în urmă cu o săptămână a izbucnit scandalul condamnării lui Florin Cîțu în SUA pentru conducere sub influența alcoolului, urmat aproape imediat de nereturnarea creditului de aproape 7.000 de dolari.

Dezvăluire-bombă: Florin Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare în Statele Unite, după ce a fost prins băut la volan – Prima reacție a premierului

Nu au trecut decât câteva zile până la al doilea scandal, cel al creditului nereturnat. 

Florin Cîțu are încă un DOSAR. A fugit din SUA și „a uitat” să plătească un credit de aproape 7.000 de dolari

Pentru ca în urmă cu doar o zi, mass-media să publice faptul că premierul a mințit în CV-ul său oficial în legătură cu studiile urmate în Statele Unite în urmă cu aproape 20 de ani. 

Cum A MINȚIT premierul României în CV-ul oficial – Florin Cîțu, cu diplomă de studii „pe împrumut”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Articolul precedentKlaus Iohannis i-a decorat pe sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Articolul următorEXCLUSIV Părintele Vasile Ioana: Politicianul trebuie să slujească orașului