Reacții în cascadă după scandalurile în care este implicat Florin Cîțu! Imaginea țării noastre a fost profund afectată în relația cu partenerii internaționali, în special europeni și americani, din cauza premierului, consideră o mare parte a românilor. Potrivit unui sondaj INSOMAR, dezvăluirile din ultima săptămână apărute în presa internațională influențează negativ încrederea partenerilor europeni și americani în Guvernul României. 

Sondajul INSOMAR a fost realizat la doar o săptămână de la primele dezvăluiri despre condamnarea lui Florin Cîțu acum 20 de ani în SUA și nereturnarea creditului de 7.000 de dolari. 

La întrebarea „Credeţi că apariţia în presa internaţională a unor articole despre dosarele lui Florin Cîţu influenţează negativ încrederea partenerilor europeni şi americani în Guvernul României?”, majoritatea au răspuns afirmativ.

Da – 71.94%
Nu – 20.49%
Nu răspund – 7.57%

Imagine

Sondajul INSOMAR a fost realizat pe un eșantion de 1.030 de respondenţi, adulți rezidenți în România, și are o marjă de eroare +/– minus 3,1%, la un nivel de încredere de 95%. 

Metoda: chestionar online

În eșantionul de 1.030 de respondenți, bărbații au reprezentat 45,24%, iar femeile 54,76%. Dintre aceștia, 47,38% au studii liceale, iar 45,34% au studii superioare.

Articolul precedentEXCLUSIV Părintele Vasile Ioana: Politicianul trebuie să slujească orașului
Articolul următorCîţu: Personalul din învăţământ, cel medical, cât şi cel din MAI, MApN şi sistemul public trebuie ori să se vaccineze, ori să se testeze