Va fi înființată Asociația de dezvoltare intercomunitară (ADI), prin care vor fi accesați bani europeni. Acesta este anunțul făcut de primarul general, Nicușor Dan, după ședința pe care a avut-o miercuri cu primarii de sector și prefectul Capitalei. Nicușor Dan a anunțat că banii vor fi folosiți pentru a crea locuri pentru depozitarea deșeurilor. 

„Pentru a accesa bani europeni, trebuie sa facem un ADI, o asociație de dezvoltare intercomunitară. Am agreat lucrul acesta de mai mult timp, suntem in procedură.

În luna august vom avea un ADI prin care și Primăria generală, și primăriile de sector vor putea să acceseze bani europeni pentru deșeuri.

Avem un singur operator care depozitează deșeuri, adică o singură groapa de gunoi în București la care primariile de sector merg fiecare dintre ele. Din cauza aceasta prețul este nesustenabil”, a declarat, miercuri, primarul general Nicușor Dan, potrivit Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMAI: Programarea pentru pașaport se face doar on-line
Articolul următorDirectorul Poliției Locale Galați Petrică Hahui, ales preşedinte al Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România