Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că incendiul de la Institutul “Matei Balş” din Capitală reprezintă o tragedie care “nu poate rămâne fără urmări”, menţionând că, după ce va fi stabilită cauza, trebuie văzut “cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România”, conform Agerpres.

“Cu greu îmi găsesc cuvintele după o asemenea tragedie. La Institutul Matei Balş erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului. Le transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi multă putere pacienţilor afectaţi de incendiu. Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări. Specialiştii vor stabili cauzele acestui incendiu dramatic. Imediat după ce aflăm ce a dus la producerea acestei tragedii, putem vedea cum şi cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România”, scrie Anca Dragu pe Facebook.

Vineri dimineaţa, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Institutului ”Matei Balş” din Capitală, fiind declanşat planul ”roşu”.

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentIa pastila SRS: Episod special. Se va lăsa cu demisii după incendiul de la Matei Balș?
Articolul următorPreședintele Iohannis după vizita la ”Matei Balș”: ”Trebuie rapid trase niște concluzii și venit cu soluții. Situația se repetă”