Fostul vicepremier și pe rând ministru al Apărării și ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, candidează în Circumscripția electorală București pentru un loc în Camera Deputaților.

Cu această ocazie, Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, face un apel la toți militarii și polițiștii din zonă să voteze la alegerile parlamentare din 6 decembrie pe ”cel care i-a tratat cu cel mai mare respect” atât timp cât a deținut pozițiile de putere:

”Scriu aceste rânduri doar pentru voi, militari și polițiști! Activi sau in rezervā. Pentru cā voi știți cel mai bine câți miniștri ați avut și câți dintre aceștia s-au luptat pentru drepturile voastre. Voi știți cel mai bine cine a tratat cu respect și onoare uniforma militarā! Nu scriu asta doar pentru a-l susține pe Gabriel Oprea!

Scriu pentru a vā reaminti de un om care s-a strāduit imens sā vā fie bine. Care a înfruntat o grāmadā de golani politici, de-a lungul timpului, doar pentru a vā proteja și impune drepturile pe care le meritați! Unii dintre politrucii aceștia nu-și făcuseră nici stagiul militar. Si a făcut asta pentru ca voi sā fiți respectați și prețuiți in activitatea voastrā in slujba românilor! Un om despre care circulā multe legende bune, dar și multe aberații.

Sunt convins ca, intr-o buna zi, va spune public cum l-a executat și pe el celebrul binom și de ce. Dar cred cā știți deja asta! Și indiferent câte critici voi primi, va rămâne prietenul meu. Pentru cā și eu cunosc adevarul și-l cunosc ca om!

Vā doresc numai bine, militari și polițiști! Fiți uniți la greu!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 117. Gelozia, boală grea
Articolul următorAnghel Iordănescu: ”Îl susțin pe Gabriel Oprea. Iubeste Romania si romanii si stiu ce poate face pentru cei multi”